Pagina sociala a tineretului moldovenesc protestant
Sort by:
| Discussions | Replies | Latest Activity |
|---|---|---|
Impresii de la tabara Caraway NC 2010S-a terminat inca o tabara, am avut o partasie frumoasa si am invatat din cuvintul lui Dumnezeu. Scrie-ti impresiile personale despre taba… Started by oleg |
4 |
Aug 11, 2010 Reply by Nick Robu |
impresii dela tabara berea 18-21 iunie 2009a fost foarte frumos, chiar daca a plouat totusi nu nea incurcat ca sa avem asa timp frumos si binecuvintat de Domnul! a fost foarte scurta… Started by Denis |
4 |
Jun 24, 2009 Reply by Tanya |
UntitledNo Description Started by danielachka |
0 | May 17, 2009 |
salutimi explica si mie cineva care sunt regulile cu tabara de vara din State Started by miron |
0 | May 17, 2009 |
Ce te face fericit?Traind in societatea asta atit de repezita si intruna fiind ocupati, opreste-te si analizeaza ce te face fericit? Started by Dan&Tatiana |
12 |
Apr 20, 2009 Reply by Alina |
Cum credeti, este ok sa i-ai melodie de la o cintare necrestina si sa-i pui cuvinte crestine???Scrieti va rog parerile voastre!!!! Started by Aliona |
14 |
Apr 5, 2009 Reply by Elena Dragomir |
Cum si Unde ar fi mai bine sa te intilnesti cu prieten(a) ca crestini?cred ca doi tineri nu ar trebui sa fie lasati singuri , adica sa fie singuri. Started by andrei |
10 |
Feb 16, 2009 Reply by Alina |
Despre BARFACum definim noi barfa, ca si crestini? In ce situatii noi putem considera ca o persoana se indeletniceste cu ea? Cum scuza unele persoane a… Started by Mariana |
4 |
Dec 10, 2008 Reply by victoria |
Ce fel de muzica sa ascultam?Cum crede-ti ce fel de muzica ar trebui sa ascultam? E bine sa ascultam muzica necrestina? Started by Alina |
12 |
Aug 26, 2008 Reply by Daniel |
О чем мечтают христиане? и какими должны быть наши мечты?Расскажите о чем вы мечтаете? Мечта- что это такое? Это что то что может исполнится или мечта- это что то за гранью возможного? Started by Alionushka |
16 |
Aug 16, 2008 Reply by Alionushka |
© 2012 Created by oleg.