Pagina sociala a tineretului moldovenesc protestant
Sort by:
| Discussions | Replies | Latest Activity |
|---|---|---|
Cele mai funny amintiri din copilarie!impartaseste-ti clipele cele mai funny din copilarie ! :) Started by Ion & Natasa |
18 |
Jul 22, 2010 Reply by Ana and Daniel |
Din ce grup faci parte???Acum, ca sa pastram acest site cat mai organizat si mai placut, ar fi bine ca grupul din care facem parte sa fie corespunzator cu apartenen… Started by costel macari |
15 |
Jul 25, 2009 Reply by Tanya |
Uplifting and encouraging versesUplifting and encouraging verses. I find that they often glorify the Lord. I read this this morning and found it worth sharing "Be still, M… Started by daniyela |
0 | Apr 23, 2009 |
Ce ginduri trec prin mintea ta cind iti amintesti despre Moldova ! ?doar zii... Started by Ion & Natasa |
13 |
Feb 21, 2009 Reply by victoria |
Ce te-a uimit prima data in america!uimiri placute si neplacute Started by Ion & Natasa |
12 |
Feb 16, 2009 Reply by Alina |
Flirt.........it bad or good???ziceti si voi ceva........eu pina ce o fi numi zic parerea dar altii au zis ca e good...... ///////////////////////////////////////////////… Started by sLaVyK MaLaNcHa |
9 |
Jan 29, 2009 Reply by alina |
NicuCum poti aduce un prieten la credinta?... Started by Nicu |
1 |
Sep 20, 2008 Reply by oleg |
LANGUAGE / LIMBA?vreau sa stiu opiniile voastre: Care limba sa fie limba oficiala a acestui site? Started by oleg |
29 |
Aug 7, 2008 Reply by Sasha |
UNDE CREDETI CA TREBUIE SA FIE URMATOAREA TABARA?va rog sa va scrieti parerile... Started by Vadimka |
55 |
Jul 23, 2008 Reply by costel macari |
Samariteanul modern - videoAcest video scurt l-am filmat cu tineri din biserica noastra in timp ce aveam "garage sale" pentru nevoile tineretului, si spontan am hotar… Started by oleg |
7 |
Jul 21, 2008 Reply by vasea |
© 2012 Created by oleg.