Moldovan Youth

Pagina sociala a tineretului moldovenesc protestant

impartaseste-ti clipele cele mai funny din copilarie ! :)

Views: 11

Reply to This

Replies to This Discussion

mda...am impresia ca toti au avut o copilarie grea...de nu scrie nimeni :) sau sint prea lungi intimplarile.dar mai asteptam...
well ok, eu prima!! when i was small i found this little birdy and i took it, i took care of it and it lived for a night, but the next day it died:( soo me and my cousins made a funeral for it, we all dressed in black and we put on sad music, then while my cousin was preeching(she was the pastor:) my aunt came, and she was like "" what are you guys doing??""" are faces got really red!!, and then she asked me where the music was coming from and we said it was the neighbors music :D well theres more details but the story is tooo long:)
ha ha....am facut si noi asa ceva cind eram mici:):):) doar dca noi am ingropat o ratusca si dupa asta si "praznic" am facut:):):)tzin minte ca eu si prietena mea ne duceam si schimbam florile in toata ziua la mormint:)......
hahah...mai Vlad ia priznaiestete cui iai dat focul la scirta,,,kiar sunt curioasa,,,hahahhah,,,si oare o manca taranca sau nu?
heheh Vlad,,tin minte, patani o avut fun cind o dat foc la scirta,,da oamenii saracii o trebuit sa va goleasca fintana,,,,,,da tu tii minte cind frate meu, Doru, o incercat sa dee foc la cusca la ciine ca sa nu ii fie frig la ciine, si so aprins o bucata de sarai la bitu?
daaa, se vede ca vlad e oleaka piroman, tot o dat foc la tot ce vedea :):):)
eu nu mai tin minte cate prostii am facut cand eram mic, dar va asigur ca nu au fost putine. da..., am incercat sa sar si eu cu umbrela de pe casa, sa sbor cu o bucata de parasuta gasita pe camp, sa imbrac cainele in rochie si sa merg calare pe vaca :):)) Ultima chiar mi-a reusit:) Nu va mai spun cum am fost la furat harbuji:) sau la furat cirese:):):).....
povesteste cum am fost la furat persici :)
mio plaset si mie povestea ta, Mariana, klassno...
1.Well, i want to tell one about my brother...once he was hungry si o vrut sa faca mincare o pus un ou la fiert intro cana si o uitat de dinsu cind so adus aminte o gasit numa coarja de la ou si cana neagra....:) tot ou era improshkat pe pereti...
2.Also when we were little my mom had a big garden with flowers me and my brother am rupt vreocitiva trandafiri (numa capusile) si mamica so suparat si ne-o pus sa ne cerem iertare...daca nu , nu ne primeste in casa...
3.Back in moldova we had a big tree next to our neighbors fence me and my brother again( he is oleaca mai mic ca mine) am avut treaba in acel copac dupa un cuibar cu oua de hulub...de urcat neam urcat bine da cind sa ne coborim.... my brother got down safely da eu mam apucat de o creanga uscata (da nam stiut cai uscata) si intr-o secunda am fost jos... da cei interesant ca tot safely numa cu o zgirietura in spate...si am cazut la vecini in ograda cind am vazut, am uitat ca am cazut si pe aici mi-o fost drumul....!
hope u like my stories...
ceva imi aduc aminte,,,faceam cu prietenele, si cred ca toate fetitele au facut asta
am luat rujul mamei si ne-am vopsit, rochiile lungi de ne impiedicam in ele si incaltaminte cea mai inalta,,luam un stilou si il foloseam ca microfon si uite asa cintam :D
da da intereasant ca mama avuse ruj pe timpul cela... imi placeau si mie incaltaminte nalta cu platforma fiind mici eu shi cu sora mea puneam chiroane la incaltaminte plata shi iaca incercam si noi sa aratam moda, dar doream sa avem si gitse lungi atunci ne puneam shtampi in cap:))) lol
All i have to say is that " shi eu am fost vreodata rastignit"- long story lol :)

RSS

Members

• oni boni
  • Georgia
  • qangle
  • Elena
  • RIMA SINIGUR
  • Cebotari Ruben&Diana
  • Igor
  • Tanya
  • Tanya
  • Denis