Moldovan Youth

Pagina sociala a tineretului moldovenesc protestant

Ce ginduri trec prin mintea ta cind iti amintesti despre Moldova ! ?

doar zii...

Views: 2

Reply to This

Replies to This Discussion

hahaha nastea im sorry about your toys, ill buy you new ones:), well for me is all those kids in the neighborhood !! we used to stay up every night till like 2am playing games, and people getting into trouble:) and all the pranks my brothers pulled on people:) well those where my memories, and i still think of them today:) oh, && one more thing, their ice cream is really good!!
cind imi amintesc despre moldova cele mai frumoase ginduri trec prin mintea mea .....imi amintesc orice detaliu trait acolo pentruca toata copilaria mea a fost acolo.... imi amintesc de taberele frumoase din timpurile de vara , de prieteni, de casa parinteasca ,de bunici , de church, si cit de diferit este traiul de aici cu cel de acolo......the only thing i really want right now is to go back for a visit....i'm sure all of you want that.........
amintiri??..cele mai frumoase,,,distractiile cu prietenii, cind ne duceam la adunare si veneam impreuna cu verisorii mei,,,,ciresele,,,,hmmmmmm,,,si cum ne distram cind ne ducema sa alungam cioroii de la harbush....seara cind ploua toata strada era a noastra fugeam prin ploaie cu miinele intinse incercand sa prindem stropi de ploaie,,si sunt inca o multime de amintiri...multe, multe
on yeah,,Daniela acolo e o inghetata super..I love it:)
Moldova... imi aminteste de o viata mai simpla si mai vesela. Mai mult timp liber si mai multe activitati cu biserica, taberi, intilniri cu tineretul, competitii etc. Imi aduc aminte si de timpuri grele, dar intotdeauna a fost fun. A fost bine la Moldova.
Lidia,,,tare mi-ar fi interesant si momentele grele care au fost,,maybe you'll share with us:D
Lidia eu tot is deacord cu tine.
drumurile rele, dar viata buna :) defapt aproape intotdeauna ai amintiri bune despre copilarie, si cred ca majoritatea au amintiri bune despre moldova fiindca acolo si-au petrecut copilaria.
Ce ginduri i-mi trec cind ma gindesc la Moldova?
Raspuns:
Patria mea natala, prietenii, locul unde am crescut, am fost educat si unde tind sa fac ceva pt. Moldova.

Mii dor mult si vreau mult sa merg in vizita la ocazie.

<>/body>
simplu, doar un ghind imi trece..........cit mai reppede sa pot pleca in vizita
pentru a 5-a oara............
oho...Slavic,,,,a 5 oara,,,,that's great...
Pentru mine nu este Moldova interesanta eu am venit de mic copil in America si nustiu asa bine moldova dar totusi am fost de 2 ori si nu mia placut delocu nu mia duc nimic aminte de moldova caci doar avem 10 ani cind am venit

RSS

Members

© 2012   Created by oleg.

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service