Moldovan Youth

Pagina sociala a tineretului moldovenesc protestant

ziceti si voi ceva........eu pina ce o fi numi zic parerea dar altii au zis ca e good......
////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
FLIRT, flirturi, s.n. Conversaţie uşoară, cu aluzii de dragoste, între un bărbat şi o femeie. ♦ Legătură de dragoste lipsită de profunzime, nestatornică; aventură sentimentală. ♦ Persoană cu care cineva întreţine o astfel de legătură. – Din fr. flirt
asta ce zice dexul romin.....

Views: 3

Reply to This

Replies to This Discussion

nu as zice ca e chiar good, flirt aduce sperante desarte care poate sa raneasca o persoana,,, de multe ori baiatul sau fata flirteaza, si unul din ei cosidera a fi o gluma dar altul o ia prea in serios...asta e o mica parte din parerea mea:d
Its no good... din start definitia spune ca flirtul este o chestie neserioasa....
true, true... but why is it some girls and boys are incapable of talking with someone of the opposite sex without flirting?
fiindca ei copie lumea si societatea care face asta permanent
^+1 on this costel. they copy what they see in the music videos and mtv. how everything and everyone flirts left and right. IMO flirting should only be between a man and a woman that are looking to get into a relationship.
Spuneti cui ii place o persoana care flirteaza stanga si dreapta? Cand vezi pe cineva ocupandu-se cu asta, ce opinie iti creezi despre ei? Si apoi intreaba-te daca tu vrei sa fii acea persoana. Eu personal nu vreau sa am nimic de aface cu asa tip de oameni, care umbla cu paiele in cap si dau sperante desarte altor oameni. Cu siguranta nu vad asa tip de comportament fiind incurajat in Biblie, sau daca ma gresesc, someone prove me wrong. "Legătură de dragoste lipsită de profunzime, nestatornică" - ce spune Biblia despre nestatornicie? E ceva care zideste pe altii, da slava lui Dumnezeu si il reflecta pe El? Iar cand altii vad faptele noastre, ei dau slava lui Dumnezeu si stiu ca suntem copii ai Lui? Deci iaca si raspunsul.
GOOD JOB MARIANA>>>>>>>>>
Flirt is not GOOD, in primul rind acest lucru aduce multe ori ca tinerii sa pacatueasca chear inainte de o relatie sau nunta, Nu conteaza ca sunt doar priedeni sau logoditi deja, mai bina ca sa pocatuim trebue sa ne tinem la distanta pentruca o familie in Dumnezeu este o famili curata in Fata lui Dumnezeu.
Parerea mea este ca flirt nui bun daca ai de gind se incepi un relationship cu o persoana atuncea poti sa flirt sunt de acord cu Alina. credca un baiat serios na face asa ceva.

RSS

Members

© 2012   Created by oleg.

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service