Moldovan Youth

Pagina sociala a tineretului moldovenesc protestant

Spune-ti ce propuneri ai dori sa fie incluse in tabara care va fi vara viitoare..Ce ai dori ca organizatoru urmatorei tabere sa includa in program..

Views: 1

Reply to This

Replies to This Discussion

Eu as zice ca pentru tabara viitoare ar trebuii de inclus ceva stenete, concursuri biblice si intreceri sportive..Ce zice-ti voi?
I agree with you. I would say first of all un studiu-studiu nu predica-cu pen and paper-and concursuri Biblice si sportive. Not too much free time anymore cauze we all have that everyday-well at home. Mai multa implicatie-jocuri etc.
good topic mariana.
ai dreptate, timp liber avem acasa destul. Ar fi bine sa fie un program organizat din timp cu concursuri sportive si biblice si multe alte activitati. Sa fim cit mai ocupati!
Topicul acesta este bun , dar se vede ca mai multi oameni comenteaza in discussions mai neinsemnate decat in acesta. Cum credeti de ce?????
Trebuie sa imbogatim programul si sa-l facem mai implicativ si bazat pe individ si va promit ca lucrurile vor fi mai bune cu fiecare tabara in continuare.
Doar ca as vrea sa mai vad tineri care le pasa si de programul spiritual, nu numai de fun.
PS. Lidia, semn bun, daca comentezi la acest topic inseamna ca te vedem la tabara viitoare (by the way ea nu va fi la doua ore distanta de tine :):):)
hahah Costel, Costel... nustiu-cind e urmatoarea? daca nu in 2009 in 2010 for sure ;)
un lucru ar fi tare bun .....mancarea sa fie moldoveneasca ca abichna kind ma duc la tabara se incepe postul cel mare>>>cu multa salata"" ce ziceti?????tineri moldoveni?
Sasha eu is de-acor cu tine inprivinta mincarii. Dar eu cred ca noi cind mergem la tabara avem nevoie mai mult de mincarea spirituala, de cit cea paminteasca, e e drept ca trebuie sa mincam. Eu de mult am zis ca trebuie de ales niste surori mai invirsta din bisericile noastre sa mearga la tabara si sa gateasca, dar nimeni nu zuce nimik.:)
good point dar nustiu daca multe tabere sunt de-acord sa ne dea voie noua sa facem mincare... plus eu nu sunt impotriva salatii :) Mai experimentez stilul de mincare american caci acasa e numai moldovenesc except restaurants.
eu cred ca tinerii di fiecare biserica ar trebui sa pregateasca cat mai multe scenete si programe, dupa care cei ce organizeaza tabara sa creeze concursuri si activitati comune la care sa participe toti in tabara.
Cu privire la sport se pare ca o sa-l punem pe vreun frate responsabil sa organizeze jocuri sportive, campionate si alte competitii distractive, starturi vesele, etc. ..... cum credeti voi?

RSS

Members

© 2012   Created by oleg.

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service