Moldovan Youth

Pagina sociala a tineretului moldovenesc protestant

Cum si Unde ar fi mai bine sa te intilnesti cu prieten(a) ca crestini?

cred ca doi tineri nu ar trebui sa fie lasati singuri , adica sa fie singuri.

Views: 3

Reply to This

Replies to This Discussion

dar daca se duc singuri?
eu cred ca nu vor face nimic.
daca fac atunchi e pacatul lor.
dar nushtiu hai sa vedem altii.
Sunt de acord cu Staa dar totusi se poate de prevenit cumva acest pacata ca daca avem posibilitatea ca preiteni sau fratii in D-nul sa prevenim un pacat si nul facem atunci este si pacatul nostru eu asa stiu si asa cred. Tre sa mai fiie si alte caii de exemplu la tabara se face stingerea dar toti stim ca nimeni nu doarme tinerii au prea multa energie ca sa doarma atunci cred ca ar fii mai bine sa se faca un rug ca sa ii tie pe toti gramada pina ce le ese energiea ca apoi sa doarma ca mieii!!
Hey Stas sunt de acord cu tine. Si cu Nick la fel, dar vreau sa adug la ceea ce ai zis Nick, daca vor face rug in fiecare seara ca sa ii tina pe toti gramada asta va fi toata noaptea, credema. "Eu am fost educatoare la tabere de copii, si noi educatorii stateam toata noaptea, "aveam energie" si apoi diminiata copii se sculau dar noi dormeam." Atunci daca toti tinerii vor sta infiecare seara la rug pina tirziu, atunci va fi invers, ziua vor dormea, da noptea vor umbla. Asaca eu zic ca stingerea trebuie sa fie stingere. Si acu vreau sa raspund la intrebare "Cum si Unde ar fi mai bine sa te intilnesti cu prieten(a) ca crestini?" Cu prieten(A) trebuie sa te intilnesti intrun loc public, poate sa se duca si singuri, si daca sunt cu adevarat crestini nu vor face lucruri care stiu ca ii pacat, si daca vor face stiind ca ii pacat atunci vor primi pedeapsa care lise cuvine. 1Corinteni 3:16-17 zice;"Nu stiti ca voi sinteti Templul lui Dumnezeu, si ca Duhul lui Dumnezeu locuieste in voi? Daca nimiceste cineva Templul lui Dumnezeu, pe acela il va nimici Dumnezeu; caci Templul lui Dumnezeu este sfint: si asa sinteti si voi.:" ~AMIN~"Parerea mea:)"
Ft bun point everybody dar eu totusi cred ca pina la gindul de casatorie tinerii treb sa se intilneasca intr-un loc public chiar daca merg impreuna treb sa mearga intr-un loc public nu la movies/parks at night/car/hidden places etc. E pt protectia fiecaruia cred eu. Si normal ca daca tinerii isi permit sau se "intimpla" cum spun altii e pacat dar cel mai bine e sa PREVENT pacatul by things that i said before. Dar daca e virsta mai mica si inca mai sint ani pina la casatorie eu cred ca la biserica/tineret/diff activitati/ ziua intilniri e destul. Asa am fost invatata si cred ca asa e corect. Cum a spus si Mariana-Parerea mea_
Intrebarea este cum si unde ar fi mai bine sa te intilnesti cu priten(a) ca crestini?
ati pus esentialul "crestini". Atunci care e problema, daca sunt crestini cu adevarat atunci nu vor permite sa li se intimple nimic din ceea ce spun altii "pacat".Asa cred eu, e o forma bune de a te controla pe sine si de anu da prilej altuia. It is my point of view.
prea putine studii se fac pe team asta si prea putine cunostinte au tinerii cu privire la prietenie...............si daca as deschide un alt dialog cu privire la temea asta ce ar zice tinerii crestini????????pareri........ dar oricum fac ce le tuna prin cap........ati vazut asta nui intilnire........(parc, movies, si altele) asta e dating americanskii.......care il practica si fratii nostri.....any waythe best place de intilniree acasa la Domnisoara, asta e parerea mea si nu numa a mea dar si din multele studii si carti care leam citit chind eram ma micut oleaca.......;)
Intilnirea la domnisoara acasa e o tema discutabila. Dupa parerea mea o asemenea intilnire o poti practika, dora atunci cind relatia a ajuns la etapa de logodna. Aceasta ar fi normal, insa atunci cind "fiecare " prieten ar domnisoarei ar veni acasa la ea, atunci nu cred ca parintii nu vor avea dubii de seriozitatea domnisoarei. In fine, asa cred eu, e logic a fi impreuna, dar nu in cadrul parintilor. :)

P.S. Mai ginditi-va si la domnisoare cind propuneti o intilnire la domiciliul acesteia.
cred ca ar fi mai bine ca parintii sa il cunoasca si pe el,,sa vada e de incredere sau nu,,,,si apoi sigur nu va avea dubii de seriozitatea ei si a lui,,,
si daca parintii au incredere in el atunci sigur ii va permite fetei sa iaca si in locuri publice cu el
heheh..Salvik you are funny dar si corect,,,,sunt de acord cu tine,,,asa poti sa o cunosti si pe ea,,sa o vezi cum se poarta cu ai lor si cind tu esti prezent,,,si nu ar fi rea idea ca si fata sa te mai viziteze din cind in cind.
Iteresanta intrebarea....well, nu stiu raspunsul la intrebare dar cred ca un loc public este cel mai bine, dar loc public include movie/ park...si daca tinerii se intilnesc in aceste locuri , nu locurile sunt de vina a unui pacat ci purtarea ambilor tineri.....Ca si crestini adevarati purtarea trebuie sa le fie cuviincioasa, sa ciara putere de la Domnul sa si controleze emotiile, si dorinta de a se pastra curati pentru persoana speciala, pentru a avea o viata si o familie binecuvintata de Domnul.

Cu intilnirea la domnisoara acasa nu sunt deacord, numai daca prietenia a ajuns la logodna atunci e alta vorba.
Mi-au placut mult comentariile multora.
Domnul sa va binecuvinteze pe toti!

RSS

Members

© 2012   Created by oleg.

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service