Moldovan Youth

Pagina sociala a tineretului moldovenesc protestant

Cum crede-ti ce fel de muzica ar trebui sa ascultam? E bine sa ascultam muzica necrestina?

Views: 14

Reply to This

Replies to This Discussion

Eu zic ca trebuie sa ascultam mai mult muzica cresina, dar nu zic sa nu ascultam muzica necrestina..eu zic ca se poate dar de pinde ce fel de muzica..."rock, rap sau ceva de genu asta" ceva muzica linistita cuma a zis si Stas.."parerea mea"
Da Mariana sunt deacord cu tine....de asta ma uitam eu ca la tine in masina numa muzica crestina...LOL
Sunt de acord Stas ca muzica linistita e buna.
Muzica are foarte mare efect in viata tinerilor si asta am observat singura la mine. Cu cit mai mult asculti muzica necrestina cu atit mai mult vrai sa asculti. Si mai stiu ca sunt si momente in care vrai sa asculti muzica linistita necrestina,,,si uneori are ceva efect si te linisteste sau iti dai mai multe intrebari.
Dar ca orice om incerc si eu sa ascult mai mult crestina
aha..stii ce am observat ca daca asculti muzica crestina, de aia normala, tot mai mult iti place si tot mai mult incepe sa te intereseze viata de crestina si asta e SUPER!!!!!!!!!!!
Eu STIU ca foarte multi tineri din familii crestine asculta muzica pacatoasa chiar. Asta este trist. Ce valori ai asa o sa te porti.
Exista muzica neutra, ca de exemplu muzica clasica - (Mozart, Bethoven) sau muzica instrumentala, (meditativa, de ex). Nu poti sa o numesti nici crestina si nici necrestina, fiindca nu poarta un mesaj concret.
Insa exista muzica care poarta mesaj biblic si exista muzica care te indeamna la pacat si distrugere - trebuie sa le deosebim si sa nu ne umplem creierul de mesaje anticristice.
Multi si-au pus in profile muzica ne-crestina, adica cu mesaj nebiblic, ce parere ati avea daca am face o regula, sa avem doar muzica care zideste sufletul?
"Toate lucrurile imi sant ingaduite, dar nu toate sant de folos. Toate lucrurile sant ingaduite, dar nu toate zidesc..." 1 Corinteni 10:23 Priviti cum arata una din renumitele trupe rock ascultate de tinerii din ziua de azi
Vreau sa aud mai multe pareri. Chiar daca o sa ma contraziceti nu o sa ma supar.

WOW SI IS DE STRASNICI>>>
ups Costel cred ca ar fi un pacat sa te contrazicem,,,eu sunt foarte de acord cu tine, indeosebit cu muzica necrestina la profil,,,mi-e mi sa parut ca asta e un site crestin si toti membrii sunt crestin sau vor sa isi faca prieteni crestini (daca nu sunt crestini)...eu sunt de acord daca ati face asa regula:D
total de acord cu costel... poza nu mia placut de loc, parka sunt ca niste diavoli astia... niciodata nu mia placut rock... dar cu muzica la profile... fiecari cum ii permite inima... u know...
Hey Vadimka nu umbla cu cioara boita ori cu crestinii ori cu cei din lume ...u know....
si eu sint de acord cu Costel
Cineva a spus odata:" Toata muzica ar trebui sa aiba ca scop a-L glorifica pe Dumnezeu si a improspata sufletul; acolo unde s-a uitat acest scop,nu exista muzica adevarata,ci doar un bub-bum diavolesc."
I'm totaly agree with you
Auziti Lasat-io Mai moale cu muzica mai bine spuneti sa nu ascultam muzica cu cuvinte necrestine!!!!!
Muzica se poate toate styleurile ok?
thanks?
LOL Glumesc
Foto este super!!!!:))

RSS

Members

© 2012   Created by oleg.

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service