Moldovan Youth

Pagina sociala a tineretului moldovenesc protestant

Acum, ca sa pastram acest site cat mai organizat si mai placut, ar fi bine ca grupul din care facem parte sa fie corespunzator cu apartenenta reala a noastra.
De ex: daca esti de la MN nu poti sa faci parte din grupul FL Youth, located in FL, part of Tampa Moldovan Church. fiindca nu esti located acolo. Astept ca toti liderii de tineret din toate bisericile sa se alature grupului Youth leaders!!!
Daca de ex eu voi crea un grup al celor casatoriti, "nu vreau" sa vad acolo pe cei necasatoriti, ci doar pe cei casatoriti.
Ashtept comments. Ce credeti voi?

Tags: group, moldoveni

Views: 11

Reply to This

Replies to This Discussion

din florida
gidush, citeshte ce am scris apoi raspunde, eu doar shtiu unde sa te gasesc:)
O idei buna Costel..eu am facut grupul dela MA si cred ca toti cei dela MA se vor alatura grupuui MA si toti ceilalti se vor alatura aceie grupe care apartine..
ideea e buna... numa nu trebu amuia grupul celor casatoriti... ca asta e boring... si pe urma sa facem a celor necasatoriti... cel mai tare imi place grupul care este numi "moldovenii"... acolo tre sa fie toti :-)
Vadimka dont be mean, grupul acela a si fost deleted already.
guys...
davai jiti drujna:)
eu is de accord cu descrierea care a scris-o Costel 100%, acus luati si stergetii pe cei is in grupe in care nu apartin, ca asa nu e cinstit, sunt unii in 3 or 4 grupe. numai doar in cazut de casatoriti si in MA pot face parte la 2 grupe!
auzi bai nea costele dar daca eu vreu sa vin la voi in grup sa cer sfaturi???
:):):):):):):):):):)
bai slavik, tu esti de cerut sfaturi?:) tu demult deamu trebu sa dai sfaturi la altii.
ion
hey, Costel, eu je am glumit... Eu credem ca tu aveai "ciustva yumara" :-)
Making a group for married couples is awesome! I'm in!
i agree with you costea, but i don't see what anything has to do with married couples or unmarried, we joined this site to meet others with our same culture and background, not to mention religion :) although grupa moldoveni was a great example lol

RSS

Members

© 2012   Created by oleg.

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service