Moldovan Youth

Pagina sociala a tineretului moldovenesc protestant

Traind in societatea asta atit de repezita si intruna fiind ocupati, opreste-te si analizeaza ce te face fericit?

Views: 3

Reply to This

Replies to This Discussion

interresting discussion.
the discussion is interesting, but for most of us is hard to answer..
Trist lucru e ca Noi tinerii astazi ne bazam conceptul fericirii pe lucruri materiale. Daca voi avea o mashina voi fi fericit, daca voi avea un job mai bun decit am , daca o casa imi voi cumpara asa ca toti sa zika ..WOW , daca shi iar daca ... Si nu realizam ca cautam prea departe ceia ce e chear linga noi. Sa fii multumitor cu ceia ce ai, shi ceia ce ti-se da ,--este primul pas. Noi suntem acei care ne cladim acest sentiment. Poti sa ai totul shi sa nu fii fericit , sau poti sa nu ai nimik shi sa fii multumitor cu ceia ce ai shi sa gasesti adevarata coamoara care nu poate nimeni sa ti-o ia.
Shi apoi daca zici ca il ai pe D-zeu shi daca il cunosti pe EL , nu numai despre EL, Atunci nu poti sa zici ca nu esti Fericit .
Merssi Elena pt comentul tau! :) you are on the right path:)
"Fericirea nu este o destinatie, ci un fel de a calatori"
da si viata trece si nici nu observam ..cautind prin gunoaele lumii acestea
"Cat despre mine, Fericirea mea este să mă apropiu de Domnul”. Scrie psalmistul David.... asa de mult imi place versetul asta, pentru ca, cuprinde totul in el.....

Fiti Binecuvantati De Domnul!
Thats a perfect verset for this discussion!
De fapt ...Ce este fericirea?.....multi au pareri diferite despre ea si o inteleg in modul in care vor nu in care trebuie....like mariana said,"noi acum cautam fericirea in lucrurile materiale." eu una stiu fericirea o poti gasi numai la Domnul!
eu pot spune ce ma face pe mine fericit.
sa daruiesc.
nimic nu m-a facut mai fericit decat sa dau si sa ajut. cand dai in numele Domnului Isus Hristos, cand cauti tu pe cel sarac si il ajuti, cand iti deschizi inima si buzunarul cu drag, esti fericit, si nu o fericire de moment ci o fericire de durata.
Poate ca sunt si alte lucruri care te pot face fericit, dar eu ca si crestin, asta am gasit.
eu sunt de acord cu Elena Dragomir,
cind stau in prezenta Domnului sunt fericire, atunci totul e usor pentru ca el ma calausesti, si caut sa fiu mereu in prezenta lui si El sa imi fie calauza in viata,
si inca un lucru care ma face fericita "scoala"..that's it :d

RSS

Members

© 2012   Created by oleg.

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service