Moldovan Youth

Pagina sociala a tineretului moldovenesc protestant

CE IMPRESII AU RAMAS CU VOI CAND ATI MERS ACASA? CUM A FOST TABARA?

Views: 17

Reply to This

Replies to This Discussion

wow o sa ne gandim la doua ori pe an
ce ziceti sa avem tabara o saptamana deplina, adica 5 zile?
Do you mean having another camp this year!!!
Costel asta e cea mai buna idee! o saptamina de tabara... ca mie totul mia placut dar prea scurt timp a fost tabara!!! numai incepe sa fie interesant si deja trebue sa pleci....
Desi am fost pentru prima data intr-o tabara aici in State, mi-a placut foarte mult. Am petrecut un timp extraordinar de interesant.:)

Cred ca ideea de a avea 5 zide de tabara e o idee buna pentruca asa vom putea avea mai mult timp pentru studiu, partasie si pentru a cunoaste mai multi prieteni.
Anishoaraaa tu esti deanoastra...numai ka ku berberitu trebuie sa oraganizam un consiliu si sa diskutam cu taniusha...da in rest totul superrrrr....mia plakut si mie mult...si multumesc ca mai batut la biliard!!!!!
taniusha mie tare mia mai plakut ideea ta si sunt de acord cu tine...numai ka akolo erau si baieti neberberiti...si kind ne intilnim nu uita sa iei stanokul ku tine
heheh:) pai daca o sa aduca stanokul eu o sa fiu primul in rind la bierberit:)
.
ha ha you guys are too funny! and nick you def need some help with that
hahahha......... pai daca profesorul de biliard a fost foarte strict cu mine atunci cind luam lectii, acum sunt in stare sa joc mult mai bine :P:)
yeah the camp was great but tooo short. A fost un timp Binecuvintat si sper ca sa avem tabara incaodata in 2009.
costel... facem 5 zile si 5 nopti... a 6sea zi dimineata acasa. tabara a fost foarte interesanta. Mie in special mia placut faptul ca am vazut iarasi tabara... numai ca de data aceasa vara... prima data totul era inghetat si plin de zapada:)

numai ca data viitoare dorim mai mult studiu biblic si competitiile sa fie doar un pic mai bine organizate...

multumesc organizatorilor taberei si vorbitorilor invitati si toti celor ce au contribuit la acest timp binecuvintat dumnezeu sa va rasplateasca.

RSS

Members

© 2012   Created by oleg.

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service