Moldovan Youth

Pagina sociala a tineretului moldovenesc protestant

S-a terminat inca o tabara,  am avut o partasie frumoasa si am invatat din cuvintul lui Dumnezeu. Scrie-ti impresiile personale despre tabara din anul acesta.

Views: 3

Reply to This

Replies to This Discussion

i think that this was the best camp ever,,,,,,,,,,,,,and also, studiul helped me a lot, it answered some of my ?s that i didnt know if its right 2 do or not.............thnx 2 Pastorul Vasily
Camp asta a fost super din toate punctele de vedere, Stiudiul a fost super, am invatat sa jertfim din timp care era programat p/u fun, dar lam, dedicat p/u movie, jokuri, etc. Au fost putine minusuri dar fara asta e imposibil! Thx GOD p/u tabara asta.
tabara din anul acesta a fost cu adevarat o tabara minunata...am avut un timp binecuvinta. Studile au fost super, am invatat multe lucruri noi. Multumiri fie aduse lui Dumnezeu pentru asa timp minunat. vreau sa va spun celor care na-ti fost ati pierdut mult... dar nu va discurajati ca la anul va fii alta, daca va ingadui Domnul, si va indemn sa mergeti toti. Dumnezeu sa fie binecuvintat si laudat si onorat pentru tot. sper sa-ne vedem la anul la FL
Cred ca nu puteam spune mai frumos ca Denis. ;) Intradevar a fost o tabara binecuvantata shi plina de invataturi pentru noi tinerii.. shi nu numai, dupa cate inteleg familiile casatorite au avut multe de invatat de asemenea. Vreau sa multumesc la toti care au venit sa se relaxeze shi sa invete din cuvantul domnului la tabara Caraway NC 2010.

RSS

Members

© 2012   Created by oleg.

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service